Blog

1509361022garlic1.jpg

11 Kelebihan Bawang Putih Dalam Kesihatan Dan Kehidupan Seharian

Bawang putih merupakan antara ‘superfood’ yang mempunyai banyak khasiat. Bukan sahaja bagus untuk ke...
  • Wms
  • 2 years ago
1509360241Buah-Delima.jpg

Khasiat Dan Kelebihan Buah Delima Yang Kita Tidak Tahu

Menurut kajian baru-baru ini yang dijalankan oleh pasukan penyelidik di University of Edinburgh baha...
  • Wms
  • 2 years ago
1509087418Ubijaga-3.jpg

Khasiat Utama Herba Nusantara

UBIJAGA adalah herba tradisional yang mempunyai batang mudah lentur tetapi kuat dan digunakan oleh k...
  • Wms
  • 2 years ago

Random Testimonial

Image

Lepas tu saya perasan perut ada kempis sedikit. Berat memang turun dari 89kg ke 86kg lepas 2 minggu lebih minum UBIJAGA ni.

Bab dengan orang rumah tu memang mantap. Apa pun terima kasih perkenalkan UBIJAGA ni. Ada 2 botol nak habiskan. In Sya Allah saya order pagi nanti kalau dah habis.

Rosman Terengganu
Image

Ada perubahan...tapi makan tak lalu. Baru 6 hari makan.

En. Ayie Melaka
Image

Wasalam...Setakat ni saya turun 5kg dalam masa dua minggu. UBIJAGA ni betul2 berkesan. Saya just pantang sikit je. Bila makan malam tu makan jugak tapi sikit je lah. itu punbukan nasi...

Tuan Azmudin Perak
Image

Alhamdulillah. Mmg ada perubahan lepas minum UBIJAGA ni. Paling ketara sebelum ni cepat letih bila buat kerja, sekarang boleh rasa lebih aktif dan kurang letih bila bersihkan laman rumah. tak macam sebelum ni.

Puan Saufiah N9
Image

Terima kaseh prodak yang terbaik. Luar biasa pawanya. Isteri pula meyakinkan akan prudak tuan ni...

Tuan Azlan Tamsir Klang
View more testimonial..

My Fan Page